L O A D I N G

INGREDIËNTEN

  • 300 g melk
  • 70 g water
  • 5 g droge bakkersgist
  • 100 g meel
  • 400 g fijn griesmeel
  • 5 g zout

Bereiden

  • Doe het water en melk en de gist in de kom en verwarm 3 min/37°C/snelheid 1.

  • Voeg de bloem, griesmeel en het zout toe en activeer vervolgens de kneedmodus -5 min.

  • Verdeel het deeg op een werkoppervlak dat vooraf is bedekt met 2 el. eetlepels griesmeel, tot een dikte van 1 cm.

  • Steek met de koekjesvormer ongeveer vijftien kleine broden uit, leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi ze met het resterende griesmeel.

  • Laat 30 minuten rusten. Bak de broodjes in de pan, zonder vet, in batches van vijf, ongeveer 3 minuten aan elke kant.

product-media-img

INGREDIËNTEN

  • 500 g hele amandelen
  • 100 g arganolie
  • 30 g honing

Bereiden

  • Rooster de amandelen met de schil gedurende 10 minuten in de oven, af en toe roerend

  • Meng de amandelen in het gesloten deksel gedurende 1 min/snelheid 10, waarbij u de zijkanten af ​​en toe met de spatel schraapt.

  • Programeer 1min/snelheid4, voeg beetje bij beetje het kopje arganolie

  • eetlepel honing en meng 10sec/snelheid4

  • serveer het met thee en brood

INGREDIËNTEN

  • 100 g gedroogde witte kikkererwten
  • 1350 g water
  • 25 g t arwebloem/maismeel/havermeel
  • 30 g tomatenpuree
  • 350 g tomaten, gesneden en gehalveerd
  • 80 g ui, gesneden en twee
  • 8 takjes verse koriander, gepeld
  • 8 takjes verse peterselie, gepeld
  • 100 g stengel bleekselderij, gesneden en in plakjes
  • 300 g lamsvlees (schouder), gesneden en kleine stukjes (1 x 1 cm) (optioneel) of 300 g rundvlees (schenkel of kotelet), gesneden en kleine stukjes (1 x 1 cm) (optioneel)
  • 2 Theelepel mengsel van kruiden( peper,paprika,kurkuma,gember,krianderzaden poeder)
  • 1 C met zoute soep
  • 100 g droge groene linzen
  • 1 C eetlepel citroensap

Bereiden

  • Doe de kikkererwten en 500 g water in een slakom en laat ze 6-8 uur weken.

  • Doe de kikkererwten en 500 g water in een slakom en laat ze 6-8 uur weken.

  • Doe de bloem, 200 g water en de tomatenpuree in de kom en meng 10 sec/snelheid 5. Doe het mengsel in een bakje en zet opzij.

  • Doe de tomaten, ui, koriander, peterselie en selderij in de kom en hak 10 sec/snelheid 10.

  • Voeg het vlees, de uitgelekte kikkererwten, kruiden, de resterende 650 g gekooktwater en het zout toe en kook 20 min/120°C/lepel(linksomdraien), waarbij de maatbeker op het deksel doet .

  • Voeg de linzen toe en kook 15 min/120°C/snelheid lepel Voeg het bloem-tomatenmengsel toe, meng 30 sec/120 /snelheid 1 en kook vervolgens 10 min/120°C/lepel Voeg het citroensap toe en meng met de spatel. Doe de soep in een soepkom en serveer warm.

INGREDIËNTEN

  • 200 g hazelnoten, gepeld, ongeschild
  • 100 g honing (bijvoorbeeld acaciahoning)
  • 100 g kokosolie , zacht, in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels cacaopoeder (alle soorten) (20 g)

Bereiden

  • Doe de hazelnoten in de mengkom, plet ze gedurende 3 seconden/snelheid 6 en rooster ze voorzichtig in een pan op middelhoog vuur, tot ze goudbruin en geurig worden.

  • Doe de hazelnoten op een bord en laat afkoelen.

  • Doe de geroosterde hazelnoten terug in de mengbeker en maal 8 sec/snelheid 10.

  • Voeg de honing, kokosolie en cacaopoeder toe, meng 15 sec/snelheid 4 en serveer op brood

INGREDIËNTEN

  • 250 g fijn griesmeel (fino)
  • 150 g tarwebloem
  • ½ theelepel theelepel zout
  • 250 g water
  • neutrale olie of boter voor het vormen en koken
  • 20 g moyen griesmeel
  • 7 g bakpoeder

Bereiden

  • Doe de bloem, het fijngriesmeel, het zout en het water in de kom en activeer vervolgens de kneedmodus /5 min
  • Leg het deeg op een werkblad en vorm er 6 balletjes van.
  • Bestrijk ze lichtjes met olie en griesmeel gemengd met bakpoeder rol ze uit tot zeer dunne deegschijfjes (1 mm). Het deeg mag niet scheuren.
  • Breng de bovenrand naar het midden, smeer het oppervlak lichtjes in met olie en vouw vervolgens de onderrand naar het midden. Breng vervolgens de rechterrand en vervolgens de linkerrand naar het midden, zodat een vierkant ontstaat (ca. 6 x 6 cm), druk opnieuw plat met de palm van uw hand en zet opzij. Herhaal de handeling met de resterende 5 stukken deeg.
  • Verhit een koekenpan op hoog vuur en bestrijk de deegvierkanten opnieuw met olie. Als de pan heet is, bak je de msemenbroodjes 2-3 minuten aan elke kant. Serveer als bijgerecht

INGREDIËNTEN

  • 100 g ui,gehalveerd
  • 150 g tomaat, in stukjes gesneden
  • 1 C zoete paprika
  • 1 C theelepel komijnpoeder
  • 1 C theelepel zout, naar smaak aanpassen
  • 3 snufjes versgemalen peper, naar smaak aan te passen
  • ½ theelepel theelepel gemberpoeder
  • 1 eetlepel verse peterselie, en een beetje voor de afwerking
  • 1 eetlepel verse koriander
  • 250 g droge groene linzen
  • 3 eetl eetlepel olijfolie
  • 1000 g water

Bereiden

  • Doe de ui, tomaat, zoete paprika, zout, peper, gember, peterselie en koriander in de kom en meng 6 sec/snelheid 7

  • Schraap de zijkanten uit de kom met de spatel.

  • Spoel de linzen af ​​in koud water, laat ze uitlekken en doe ze met de olijfolie en het gekookte water in de kom en kook 30